EL-tjek fra 995,- kr. inkl. moms

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

Varmepumper

Det kan for mange være en rigtig god investering at få installeret en varmepumpe i for eksempel sommerhuset eller i kolonihaven. Steder hvor der ikke er tilsluttet fjernvarme eller naturgas, men derimod el-varme.

J.J. Elektric sælger og monterer varmepumper fra Panasonic, LG og Mitsubishi. Vi udfører service på varmepumper fra enhver producent, der er på markedet.

Læs mere om vores varmepumpe service.

Vi er KMO certificerede til varmepumper, og kan derfor give dig den perfekte rådgivning, så du får valgt den model, der passer til husets størrelse, indretning, varmeforbrug o. lign. Da vi har mange års erfaring som autoriserede elektrikere, kan vi naturligvis også montere den korrekte el-installation til varmepumpen.

Hurtig tilbagebetaling af varmepumper

Flere og flere danskere får monteret varmepumper, der hvor alternativet er en energislugende el-radiator. Med den rette varmepumpe er det muligt at spare op til 70 procent på din elregning. Da pumpen er en relativ billig investering, skal du ikke opvarme dit sommerhus mange gange, før den har tjent sig selv hjem.

J.J. Elektric tilbyder også energibesparende Varmepumpe sommerhus

Ønsker du at høre mere om, hvordan varmepumper fra J.J. Elektric kan opvarme din bolig på en nem og billig måde, så kontakt os gerne.

Brug kontaktformularen eller ring på telefon 4333 6645, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig videre.