EL-tjek fra 995,- kr. inkl. moms

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

Belysning-LED

Få installeret energivenlige lyskilder

I alt for mange hjem og på arbejdspladser bliver opsætning af belysning reduceret til et spørgsmål om, hvad der ser bedst ud. Men ønsker du at spare på elregningen og gøre noget godt for miljøet, kan du med fordel få J.J. Elektric til at installere LED belysning på din bopæl eller der, hvor du arbejder.

Med LED belysning kan du nedbringe din el-regning med op til 80 procent, samtidig med at diverse LED pærer har en levetid, der er fem gange så lang som almindelige pærer.

Belysning-LED: Nyeste teknologi på markedet

LED belysning er den nyeste teknologi på markedet inden for energibesparende belysning. Derfor er det helt naturligt for os som moderne virksomhed at kunne tilbyde denne form for belysning til vores kunder.

J.J. Elektric samarbejder med virksomheden Light4U, der er leveringsdygtig i alle former for energirigtig belysning herunder ikke mindst LED belysning. På denne måde sikrer vi, at de produkter vi opsætter hos vores kunder, kan skabe stor glæde og begejstring.

Ønsker du at høre mere om hvilke energivenlige belysninger, vi kan opsætte hos dig, så kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud. Vi kan også tilbyde et praktisk dørtelefonanlæg i hjemmet, hvilket giver en rigtig god tryghed.

Kontakt os for en aftale eller en uforpligtende samtale, enten via vores kontaktformular nederst på siden eller på telefon 43336645.

Belysning-LED: nyeste teknologi på markedet hos J.J. Electric Aps.