Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

Varmepumpeservice

Det er godt at have en varmepumpe - især når den virker optimalt. J.J. Elektric monterer din varmepumpe, klarer dit varmepumpeeftersyn, og tilbyder kyndig og professionel varmepumpeservice.

Det er vigtigt, at du får regelmæssig service varmepumpe, for at sikre en lang levetid og at den fungerer hensigtsmæssigt. J.J. Elektric tilbyder fornuftige priser og et kvalitetsbevidst serviceeftersyn.

Autoriseret varmepumpeservice med god tilfredshed

Vi bestræber os altid på at gøre vores kunder fuldt tilfredse og for at sikre vores kunder de bedst mulige vilkår inden for varmepumpeservice. Varmepumpeservice inkluderer vejledning omkring valg af pumpe, montering, samt service ved udskiftning eller justering undervejs.

Vores varmepumpeservice er en del af vores generelt høje serviceniveau. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge omkring deres valg, og det kan vi garantere, da vores medarbejdere er yderst kompetente, når det kommer drejer sig om varmepumpeservice.

Vil du opnå en lavere varmeregning?

En varmepumpe er et fornuftigt valg, hvis du ønsker en lavere varmeregning. For at hjælpe dig til at opnå den størst mulige besparelse, vejleder vi dig om, hvilken løsning du bør vælge. Vi har mange års erfaring med varmepumper fra:

  • Panasonic varmepumper
  • LG varmepumper
  • Mitsubishi varmepumper

Desuden udfører vi service på varmepumper fra enhver producent, som er på markedet. Vælger du J.J. Elektric er du altid garanteret en fejlfri installation og markedets bedste produkter.

Vil du vide mere om de varmepumper vi fører, kan du se mere her.

Hvis du ønsker at vide mere omring vores varmepumpeservice, så kan du bruge kontaktformularen her på siden eller du kan kontakte os på telefon 4333 6645.