Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

Varmepumpe

Vil du spare op til 70 procent på din elregning, er det en god idé at få installeret en varmepumpe

Bor du et sted, hvor der ikke er installeret fjernvarme og naturgas, er det en god idé at investere i en el-dreven varmepumpe i steder for en strømslugende el-radiator, der bruger helt op til 70% mere strøm.

Hos J.J. Electric er vi KMO certificeret til varmepumper og kan derfor rådgive dig, så varmepumpen passer til dit behov. Vi tager blandt andet højde for, hvor stort dit hus er, hvordan det er isoleret og indrettet.

Hos J.J. Electric har vi valgt at forhandle tre mærker. Du kan vælge mellem en:

  • Panasonic varmepumpe
  • Mitsubishi varmepumpe
  • Lg varmepumpe

Vi udfører dog service på enhver varmepumpe på markedet. Er du intersseret i en Panasonic varmepumpe luft?

Vores kerneværdier er at skabe god dialog med kunden, kompromisløs personsikkerhed, en aftale er en aftale, et veludført arbejde til tiden og oprydning. Kort sagt, vi udfører el-arbejde du ikke bliver skuffet over. Vi er medlem af TEKNIQ, som betyder, at vi er tilsluttet en garantiordning, der er din sikkerhed for veludført el-installering.

Vil du gerne vide mere om, hvad fordelene er ved en luft luft varmepumpe? Eller er du mere interesseret i en luft vand varmepumpe?

J.J. Elektric ApS installerer din varmepumpe med miljøet tænkt ind i arbejdet. Det betyder, at vi sørger for både at rådgive dig til den mest besparende og miljøvenlige el-løsning, og samtidig sikre, at vores skrald bliver sorteret og afleveret på genbrugsstationen.

Ønsker du at vide mere om vores varmepumper, der kan spare dig for mange penge, så kontakt os gerne på telefon 43336645 eller med kontraktformularen.