Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

Luft vand varmepumpe

Det kan være en fordel at udskifte oliefyret med en luft vand varmepumpe. På den måde kan du spare mange penge, samtidig med at du opnår en bedre opvarmning.

En luft vand varmepumpe søger for en effektiv opvarmning og billigere varmeregninger. Ved at udnytte omgivelsernes luft, sørger disse typer varmepumper både for at opvarme boligen og brugsvandet. Det vil sige, at hvis vejret er varmt, vil det betyde at varmepumpen bruger meget lidt el.

Luft vand varmepumpe virkningsgrad

Den nye generation af luft til vand varmepumper kan reducere dine årlige varmeomkostninger markant. Men der findes også andre grunde til at udskifte eller kombinere dine nuværende varmekilder med en luft vand varmepumpe.

Eksempelvis vil en varmepumpe forbedre din boligs energimærkning, som dermed vil øge din ejendoms værdi. Med den rette varmepumpe kan du opnå besparelser på helt op til 70 % på din årlige varmeregning.

En luft vand varmepumpe udnytter omgivelsernes luft som varmekilde og kan levere tilstrækkelig varme til at opvarme både dit hjem og dit brugsvand. Jo varmere luften er, jo billigere er varmepumpen i elforbrug. Men selv i frostvejr kan luft vand varmepumpen trække varmeenergi ud af luften. Derfor er det en effektiv løsning at få installeret.

Det kan også være du har en eksisterende varmepumpe, som kræver varmepumpeservice. Det hjælper vi dig gerne med.

Luft vand varmepumpe Panasonic, LG og Mi

Vi er udbydere af varmepumpemodeller af mærkerne Panasonic, LG og Mitsubishi, som alle opvarmer din bolig på bedst mulig vis. De leverer varme, køling og varmt brugsvand alt efter behov.

Hos J.J. Elektric har vi specialiseret os i varmepumper - både luft vand varmepumper og luft luft varmepumper. Størrelsen på dit hjem og dit gennemsnitlige energiforbrug afgør, om du skal vælge den ene fremfor den anden - og det hjælper vi dig gerne med. Fælles for begge typer er, at de reducerer elforbruget og samtidig skaber et bedre indeklima, hvor luften renses for røg, mados, lugt, bakterier, støv og fugt.

Vi sørger for grundig rådgivning forud for køb af varmepumpen, og den efterfølgende montering og service.

Læs også gerne mere om vores luft luft varmepumpe.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan luft vand varmepumper fra J.J. Elektric kan opvarme din bolig på en nem og billig måde, så kan du bruge kontaktformularen her på siden eller du kan kontakte os på telefon 4333 6645.