Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

Luft luft varmepumpe

Er din bolig for kold om vinteren og for varm om sommeren? Er du træt af kolde bade? Og går du samtidig med et ønske om at reducere din varmeregning? Hos J.J. Elektric har vi den luft luft varmepumpe, som passer præcis til din bolig.

Det kan være svært at finde rundt i de mange produkter inden for varmepumper, da kvaliteten på markedet er meget svingende. J.J. Elektric er dine autoriserede el-installatører, som guider og vejleder dig i luft luft varmepumper og luft vand varmepumper.

Luft luft varmepumpe besparelse og funktion

En luft luft varmepumpe fungerer på den måde, at den tager varme fra luften udefra og på den måde omdanner den til at varme indblæsningsluften op.

En luft luft varmepumpe er en god løsning i mange sommerhuse, da prisen er overkommelig og ikke nødvendiggør et vandbåret radiatorsystem.

Derudover kan en luft luft varmepumpe være et rigtig godt supplement til opvarmningen af helårshuse, som har elvarme og derved er placeret i områder udenfor fjernvarme og/eller naturgas.

At anskaffe sig en varmepumpe kræver naturligvis noget varmepumpeservice, men det klarer vi for dig.

Værd at vide om en luft luft varmepumpe

  • Luft luft varmepumpen er bedst egnet til store og sammenhængende rum.
  • En luft luft varmepumpe kan ikke varme dit brugsvand op.
  • På en luft luft varmepumpe skal dens filter jævnligt tjekkes og rengøres for derved at opnå den mest optimale brug.
  • Du opnår den største besparelse, hvis du vælger en pumpe med A+ fremfor A.


Alt dette skal du naturligvis ikke bekymre dig for meget om. Vi hjælper dig og besvare dine spørgsmål, således du får den bedste løsning til din bolig.

Læs også mere om vores luft vand varmepumpe og lær om forskelene.

Kontakt J.J. Elektric og få professionel vejledning til, hvilken varmepumpe du bør overveje. Ring på telefon 4333 6645 eller benyt kontaktformularen her på siden.