Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

Eltavler

Har din eltavle udtjent sin værnepligt? Så ring til J. J. Elektric og få den kontrolleret

Bor du i en ældre beboelse, kender du sikkert alt til gamle sikringer, der står af, når eksempelvis elkedlen og vaskemaskinen kører derudaf samtidigt.

Derfor tilbyder J.J. Electric en udskiftning af din gamle eltavle eller gruppesikring, så du med et nyt HPFI-relæ, kan starte dine hårde hvidevarer uden strømmen går.

En udskiftning af el tavler har også en mere forebyggende effekt. Gamle eltavler kan nemlig med tiden kortslutte, og derefter sætte din bolig i brænd. Vi tilbyder derfor også at efterse din el tavle, så den altid er, helt som den skal være.

Eltavler pris

J.J. Electric har mange års erfaring i branchen og har derfor opbygget en ekspertise, der gør os i stand til at renovere og udskifte dine eltavler. For os er alle kunder lige og vi tjekker derfor gerne el tavler i alle ejendommen i hovedstadsområdet. Vores priser afhænger dog fuldstændig af, hvilken type eltavle du har opsat i hjemmet.

Ønsker du mere information eller et uforpligtende tilbud på vores eltavler, så kontakt os gerne. Vi kan også tilbyde vores kunder byggestrømstavler, hvis der er behov for det.

Kontakt os for en aftale eller en uforpligtende samtale, enten via vores kontaktformular nederst på siden eller på telefon 43336645.