Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

Elektriker

Få besøg af en autoriseret elektriker der har kunden i fokus

Hos J.J. Elektric udfører vi elektrikerarbejde for både private og erhvervslivet. Det er vores grundlæggende filosofi, at alle kunder er lige vigtige, og at ingen opgaver er for små.

Når du får besøg af en autoriseret elektriker København fra J.J. Electric, kan du være sikker på et veludført arbejde, der fuldføres inden for den aftalte tid. Vi værdsætter den gode dialog med kunden og lægger vægt på, at en aftale er en aftale. Vi går ikke på kompromis med personsikkerheden og rydder op efter hver afsluttet opgave.

Vores autoriserede elektrikere udfører el-opgaver for:

Elektriker med autorisation

Som autoriseret el-installatør, er J. J. Elektric godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre autorisationskrævende elektrikeropgaver. Der er din garanti for, at vi altid arbejder sikkerhedsmæssigt korrekt og med høj kvalitet.

J.J. Elektric ApS er beliggende i Valby og har en lokalafdeling i Ølstykke.Vores erfarne og fagligt stærke elektrikere kører i København, Hvidovre og Rødovre.

Bliv klogere på, hvad et el tjek København kan gøre for dig.

Kontakt os for en aftale eller en uforpligtigende samtale, enten via vores kontaktformular her på siden eller på telefon 43336645.