Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

El-tjek


Flyt trygt ind i et hjem uden ulovlige installationer

Bor du i et gammelt hus eller du flyttet ind et nyt sted, kan det være en rigtig god ide at få udført et el-tjek af en professionel elektriker København.

Mange danske gør-det-selv folk har i årenes løb selv forsøgt sig med at trække ledninger og udføre ulovlige el-installationer i hjemmet. Problemet er, at disse hjemmelavede installationer ofte ikke lever op til de lovpligtige sikkerhedsforanstaltninger og i værste tilfælde kan risikere at sætte din bopæl i brand.

Hos J.J. Elektric udfører vi el-tjek i boliger, der lever op til lovens krav på området. Det vil sige, vi gennemgår dit hus eller din lejlighed for utidssvarende gør-det-selv løsninger og fikser efterfølgende problemerne. Ved at få udført et el-tjek af J.J. Elektric undgår du, at gamle hjemmelavede installationer risikerer at gøre det af med din bolig.

El tjek pris

Ikke to el-tjek er ens, og derfor kan vores priser svinge, alt efter hvor du bor, eller hvor stor en bolig, du skal have tjekket. Men som udgangspunkt udfører vi el-tjek /el-syn fra 995 kr. incl. moms. Vores dygtige elektrikere kan både udskifte dine gamle kontakter, trække nye ledninger eller udføre andrer serviceopgaver i din ejendomsforening. Kort sagt er J.J. Elektric eksperter inden for alt i el, og vi er derfor blevet kåret til årets elektriker i 2015.


El tjek København

J.J. Elektric holder til i Valby, men vores lokalafdelinger udfører også el-tjek i Ølstykke og Jyllinge samt hele Københavnsområdet. Vi er der sin garanti for holdbare og lovlige installationer, som du aldrig behøver at bekymre dig om.

Der er mange gode grunde til at bestille et el tjek København.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på el-tjek på telefon 4333 6645 eller via kontaktformularen nedenunder.