Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Er sendt

El-arbejde

Er lyset gået ud, eller virker komfuret ikke? Så ring til J. J. Elektric, så giver vi et el-eftersyn, der får liv i dine el-apparater igen.

J.J. Elektric klarer alt el-arbejde inden for el-installation, el-eftersyn, el-tavler samt HPFI/HFI og belysning. Vi er din autoriseret el-installatør.

Vores kunders ønsker er kerneværdier i vores el-arbejde

Hos J. J. Elektric går kundetilfredshed, effektivt og professionelt håndværk hånd i hånd. For os er det vigtigt, at vores kunder bliver glade for det resultat, vi leverer, samtidig med at kvaliteten af det endelige produkt er i orden. Derfor sørger vi for at være i dialog med vores kunder og være opmærksomme på deres ønsker og behov, og vi leverer selvfølgelig altid et veludført arbejde til tiden.

For at sikre vores kunders tilfredshed, arbejder vi altid efter følgende kerneværdier:

  • Kompromisløs personsikkerhed
  • Alle kunder er ens
  • God dialog med kunden
  • En aftale er en aftale
  • Veludført arbejde til tiden
  • Oprydning


Igennem årene har J. J. Elektrics professionelle el-arbejde gjort en lang række af vores kunder glade og tilfredse. Her kan du se en række af de mange referencer, som J. J. Elektric har leveret autoriseret el-arbejde til, og her kan du se et udpluk af de mange positive kundeudtalelser, som vi har modtaget.

J. J. Elektric klarer alle former for el-arbejde

J. J. Elektric er autoriserede el-installatører, og leverer professionelt håndværk til både store og små opgaver. Vi klarer alt lige fra at installere stikkontakter eller sætte den ny lampe op, til større installationsopgaver samt syn af dine el-installationer.

Ring på tlf. 43 33 66 45 for at få et uforpligtende tilbud på dit næste el-arbejde.